Beszteri-Bányai Barbara

Full Beauty Orvos Esztétikai Szalon (1138 Budapest Úszódaru utca 1. ü. 7.)

Bemutatkozás

Beszteri-Bányai Barbara diplomás egészségügyi szakember, hajgyógyász és életvitel tanácsadó vagyok.

Az egészségügyben eltöltött közel 20 év alatt első kézből szereztem tapasztalatot, hogy mennyire fontos a megelőzés. A betegekkel való napi kapcsolat mutatta meg, hogy az egészségesebb életmód megteremtése sokkal kevesebb energiát igényel, mint a már kialakult betegségek kezelése.

Hiszem, hogy a személyes kapcsolatok, a figyelem és a személyre szabott terápia együttesen támogatják az egészséges és teljes értékű életet.

A Full Beauty Orvosesztétikai Szalon tulajdonosaként ötödik éve segítem a hozzám forduló Klienseket, hogy kívűl-belül egészségesen tudják megélni és ellátni a rájuk háruló feladatokat és egyben boldogabbak legyenek.

Elhivatottságom az egészséges életmód, a segítségnyújtás, gyógyítás, tanácsadás és életvezetés iránt még gyerekkoromból hoztam. Orvos családban nőttem fel, nagyapám szülész-nőgyógyász orvos, édesanyám kutató laboros volt a Semmelweis Egyetemen. Gyerekkoromat ebben a segítő, támogató légkörben töltöttem.


Folyamatosan képzem magam, mert hiszek az egész életen át tartó tanulásban!

Referencia fotók


Szolgáltatások

Egészség és Életvitel Tanácsadás

Egészségügyi tanácsadás, hogy merre indulj el a panaszaid kivizsgálásának rengetegében.

Hajgyógyászat

Tudnivalók a kezelésről: 8-12 kezelés szükséges az eredmény eléréséhez, hogy pontosan mennyi, az egyénfüggő. Kéthetente lehet végezni a kezeléseket alaposan frissen mosott hajon, amelyek után két napig nem szabad hajat mosni. Egy alkalom 45 percig tart. A bevezető ár mindössze 15 000 Ft, ajándék... részletek

Komplex Állapotfelmérés és terápia beállítása

Összes szervrendszerre kiterjedő állapotfelmérés részletes elemzéssel, és terápiás tervvel. Feltérképezzük a szervezeted jelenlegi állapotát és végre megtudhatod, hogy mi a tüneteid mögött húzódó valódi ok. Minden esetben a Komplex Állapotfelméréssel kezdünk és az eredmények alapján megkapod a... részletek